dimecres, 22 d’abril del 2009

COM ARRIBAR A CASTELLAR?

FULL DE RUTA PER ARRIBAR A CASTELLAR AMB TRANSPORT PÚBLIC
La idea és que arribeu a Sabadell com us sigui més còmode: amb Renfe (parada Sabadell Centre) o amb FFCC (parada Sabadell Rambla).
Un cop allí heu d’anar a l’estació d’autobusos (que és on hi ha també l’estació de Renfe SBD- Centre, i a prop de la parada de ferrocates). D’allí surten, de l’andana 9, busos cap a Castellar del Vallès cada mitja hora, a les hores en punt i a les mitges.
Per tornar a la nit hi han busos cada hora Castellar-BCN/Pl. Catalunya i BCN/Pl. Catalunya-Castellar (uns 40 min. de viatge). Surten de la mateixa plaça del concert.

FULL DE RUTA PER ARRIBAR A CASTELLAR AMB COTXE
Veniu per on vulgueu i com pugueu, però veniu. La idea principal i més fàcil és que arribeu a Sabadell per autopista, depenent d'on vingueu. D’allà a Castellar és menys de mitja hora i no massa complicat.

ARRIBADA A SABADELL (entreu per la sortida de Sabadell Sud si veniu per la C58)
A Sabadell només heu d’anar seguint la via on us deixa la sortida de l’autopista. És una via principal, amb molts ponts i molt ampla anomenada la GRAN VIA. Seguiu fins que a mà dreta vegeu un parc molt gran, amb un complex hospitalari i una torre d’aigües. Passeu el pont que trobareu després d’haver vist tot això i sortiu de la via pel lateral dret fins al semàfor. Allà gireu a la dreta, i seguint recte us trobareu a la carretera de Castellar. Seguiu-la.
No sé si correu gaire, però ja us aviso que després d’una corba a la dreta que trobareu després d’haver passat el pont, al final de la pujada, hi ha un radar. Es pot anar a 90 km/h -com a màxim- si no voleu una foto de record del poble.

ARRIBADA A CASTELLAR DEL VALLÈS
Seguiu per la carretera entre fastigosos polígons industrials, fins a trobar una rotonda. A la rotonda seguiu recte fins a trobar un semàfor que NO sigui de vianants. A la vostra dreta hi ha una mena de nau industrial enorme on posa ESPAI TOLRÀ i una plaça també molt gran.

Per anar al Casal Catalunya
En aquest semàfor heu de girar a mà dreta, i a mà dreta un altre cop. Aquí fareu tres carrers i el que pugueu girar a mà esquerra tireu recte fins que arribeu a l’Escola Sant Esteve. El Casal Catalunya és allà.

Per anar a la Pl. Calissó
En aquest semàfor heu de girar a la dreta i fer la mitja rotonda que hi ha, per pujar per un carrer bastant ample, de doble sentit, amb arbres no massa alts a banda i banda. Seguiu aquest carrer, anomenat PASSEIG. Al semàfor seguiu recte fins a una plaça que trobareu a mà esquerra al mig d’una corba a la dreta. I JA HEU ARRIBAT AL LLOC DEL SOPAR I CONCERT!!
La plaça es diu Cal Calissó i està al centre del poble.
BON VIATGE!!*!!

1 comentari: